FlexaGym de beste investering in werknemers voor elk bedrijf

FlexaGym... hèt slimme alternatief voor de zit-sta-werkplek dat echt werkt!

Studies hebben aangetoond dat ons lichaam baat heeft bij simpelweg opstaan, spieren aanspannen en bewegen.

FlexaGym combineert ze alle drie.

*Volgens  een onderzoek van de Engelse Loughborough University worden we van een zit-sta-bureau in ieder geval niet beter.  Staan is namelijk hartstikke vermoeiend. Volgens een onderzoek van de Amerikaanse Cornell University kost het 20 procent meer energie dan zitten en is het niet goed voor je houding. Na een tijdje aan het bureau te staan, gaan de meeste mensen leunen of hun lichaam ‘op slot zetten’.  *Bron: nrc.nl

Een ander alternatief is de "bureaufiets". Maar om fietsend achter een bureau je werkzaamheden uit te oefenen is echter een hele kunst. Je lichaam is immers in beweging.

 

Lees eerst onderstaande informatie voordat u besluit tot de aanschaf van zit-sta-bureaus en / of actieve bureaustoelen voor elke werknemer.

 

FlexaGym verbetert de productiviteit van medewerkers en verlaagt tegelijkertijd de

investeringskosten

Een FlexaGym voor iedere kantoorafdeling

 

Met een FlexaGym binnen handbereik blijven werknemers de hele dag geconcentreerd en actief. Door het apparaat op meerdere momenten van de dag 5 minuten te gebruiken, krijgen de  spieren en hersenen extra zuurstof door een betere bloedcirculatie, wat resulteert in een verhoogde "feel fit factor" en het concentratievermogen krijgt een verkwikkende boost.

Medewerkers zullen het verschil binnen enkele minuten voelen en hun werk hervatten met verhoogde vitaliteit (fysiek en mentaal).

  • Een FlexaGym op elke kantoorafdeling is in principe voldoende. Deze kan door meerdere personen worden gebruikt omdat hij flexibel is in zijn instellingen voor elke individuele behoefte. FlexaGym is fluisterstil, makkelijk in gebruik en veroorzaakt geen transpiratie... 😊

  • Strategisch geplaatste FlexaGyms in uw kantoorruimtes zijn effectiever en efficiënter voor het verbeteren en behouden van de productiviteit van het personeel.

  • Hoe en waarom?

    • Het is niet nodig om elke werkplek te vervangen (zit-sta-bureaus, flexibele stoelen en / of sta-stoelen).

    • Geen anti-vermoeidheidsmat, voetensteun, speciale muis of muismat nodig.

    • Geen tijdverspilling meer met het aanpassen van zit-sta-bureaus of stoelen op de juiste hoogte voor flexibele / gedeelde werkplekken om aan elke individuele behoefte te voldoen.

 

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact met ons op.